Οι Παρθένοι είναι δύσκολοι και σπάνια εκδηλωτικοί, αλλά άμα δεν έχεις ερωτευτεί Παρθένο δεν ξέρεις τι πάει να πει «την δάγκωσες τη λαμαρίνα», με την καλή την έννοια πάντα. Τι είναι αυτό που θα σου αλλάξει όλα όσα ξέρεις για τις σχέσεις;

Θα έχεις πάντα κάποιον για να βασιστείς

Οι Παρθένοι είναι μεν αρκετά απόμακροι, αλλά για τους ανθρώπους που αισθάνονται ως δικούς τους είναι ικανοί κυριολεκτικά να κάνουν τον ήλιο να ανατέλλει από την δύση. Ξέρεις ότι ακόμα και για χαζά θέματα μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και εκείνοι θα σου προσφέρουν την βοήθειά τους, ό,τι ώρα κι αν θελήσεις.

Θα ζήσεις παραμυθένιο ρομαντισμό

Κι όμως, οι Παρθένοι θα σου μάθουν τον ρομαντισμό με την βαθύτερη έννοια του όρου. Μπορεί να μην σου φέρουν λουλούδια, αλλά θα σε φροντίσουν όταν αρρωστήσεις και δεν θα ξεχάσουν ποτέ ποια είναι η αγαπημένη ταινία για τις στιγμές που τα έχεις ανάγκη.

Σε σέβονται πάντα

Οι Παρθένοι ναι μεν θέλουν να περνάνε χρόνο με το άλλο τους μισό, αλλά σέβονται απόλυτα και τις στιγμές που θέλεις να μείνεις μόνος ή να βγεις με την παρέα σου. Δεν πρόκειται να γκρινιάξουν επειδή δεν επιλέξατε να περάσετε μαζί την μέρα.

Θα είναι πάντα περιποιημένοι

Αγαπούν να φροντίζουν τον εαυτό τους και δεν υπάρχει περίπτωση να τους δεις απεριποίητους. Άσε που έχουν μεγάλη συλλογή από κολόνιες, καθώς η όσφρηση είναι η ισχυρότερη αίσθηση και το άρωμά τους θα μείνει στην μνήμη σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ