Σίγουρα η προετοιμασία ενός γάμου είναι μία απαιτητική διαδικασία. Οι μελλόνυμφοι πρέπει να βρουν το νυφικό, το γαμπριάτικο κοστούμι, την εκκλησία, το χώρο της δεξίωσης, έχουν να επιλέξουν τη λίστα με τους καλεσμένους τους. Ωστόσο, ένα σημαντικό κομμάτι είναι και η ημερομηνία που θα τελεστεί ο γάμος. Η διάσημη αστρολόγος, Debbie Frank που ήταν προσωπική αστρολόγος της πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτει τις ημερομηνίες που ευνοούν τα άστρα για να παντρευτείτε το 2020.

Σύμφωνα με την Frank, στις 4 Απριλίου, η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι γάμοι που θα τελεστούν εκείνοι την ημέρα, θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Την επόμενη ημέρα, στις 5 Απριλίου, επίσης είναι μία ευνοϊκή ημέρα για να ενώσετε τη ζωή σας με το άλλο σας μισό.

 

Σύμφωνα με την αστρολόγο και η 3η Ιουνίου θα είναι μία πολύ ρομαντική ημέρα του έτους, ενός στις 12 Σεπτεμβρίου, τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα.

Ο Δεκέμβριος είναι επίσης ένας μήνας με πολύ θετικές ημερομηνίες. Στις 14 Δεκέμβριου ευνοούνται οι δεσμεύσεις ενώ στις 21 του μήνα, είναι μία ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μία νέα αρχή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ