Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις για τον κορονοϊό, μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Happy Day».

Η εκπομπή «Πρωινό» έχει σταματήσει για λίγες εβδομάδες και έτσι η αγαπημένη αστρολόγος βρίσκεται στο σπίτι της, σε κατ’οίκον περιορισμό. Στην τηλεφωνική συνομιλία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αίσθηση προκάλεσε η πρόβλεψή της για τον κορονοϊό.

Αυτό τον καιρό γίνονται πολλά πλανητικά πράγματα. Ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο στις 22 Μαρτίου. Για λίγο μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι πατάμε στο νέο αιώνα ο οποίος θα είναι πολύ καλύτερος, πιο ανθρώπινος, πιο πνευματικός. Όλα αυτά όλα πρέπει να μας δώσουν ελπίδα….Θα τον  νικήσουμε (τον κορονοϊό). Εγώ ίσως να είμαι περισσότερη αισιόδοξη. Βλέπω μια ένταση στα τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου. Αλλά η Αφροδίτη θα μπει για τέσσερις μήνες στους Διδύμους, που σημαίνει ότι ευνοείται η επικοινωνία, το φλερτ. Πώς θα γίνουν όλα αυτά τα πράγματα; Σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα. Δεν είναι ένας καλός χρόνος, αλλά θα καταλαγιάσει όλο αυτό

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ