Η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου κάνει τις προβλέψεις της στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και αποκαλύπτει πώς θα μας επηρεάσει ο ανάδρομος Άρης αλλά και το ζώδιο που θα δυσκολευτεί περισσότερο.

«Ο μήνας του Σκορπιού μπήκε και επίσημα. Αυτή η τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι η πιο πλούσια σε αστρολογική επικαιρότητα αφού ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που έχει να κάνει με το χρήμα και την οικονομία και γι’ αυτό όλοι θα χρειαστεί να προσέξουμε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε η Άση Μπήλιου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star Channel.

Και συνέχισε τις προβλέψεις της: «Στις 25/10 το μεσημέρι έχουμε μερική έκλειψη ηλίου αλλά και αλλαγή ζωδιού στον Ερμή.Ο πλανήτης του Ερμή, περνά στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας αλλαγές. Ακόμα, ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύες την Παρασκευή 28/10. Αυτό είναι κάτι που ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού (Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος). Ο Ιχθύς επιστρέφει για να κλείσει εκκρεμότητες και θα παραμείνει έως τις 20 Δεκεμβρίου»,

Η Άση Μπήλιου μιλά για τον ανάδρομο Άρη

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ακόμα έχουμε ακόμα και τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους . Ο Άρης που βρίσκεται από τις 20 Αυγούστου στο ζώδιο των Διδύμων, την Κυριακή 30/10 γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα κρατήσει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Αυτό, θα επηρεάσει αρκετά το ζώδιο των Διδύμων που θα ήταν καλό να επιστήσουν την προσοχή τους σε οικονομικά θέματα και θέματα υγείας».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ