Οι αστρολόγοι επισημαίνουν ότι πάντα η νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Ετσι και σε αυτή τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα έχουμε θετικές εξελίξεις και προοπτικές νέων ξεκινημάτων για αρκετά ζώδια.

Σε γενικές γραμμές η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 2 Μαρτίου βοηθά πολλούς να κάνουν νέα ξεκινήματα καθώς σχηματίζει θετικές όψεις συνόδου με τον Δία και εξαγώνου με τον Ουρανό.

Επίσης, το ότι η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Δία σημαίνει ότι θα υπάρχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη και μια επιθυμία για κοινωνικές επαφές. Οσο για το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αυτοπεποίθησής μας και της φιλοδοξίας μας.

Κριός

Αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο για να επεξεργαστεί όλα τα συναισθήματα που κουβαλάτε. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας, γιατί έτσι θα μπορέσετε ίσως να «θεραπευτείτε».

Καρκίνος

Βλέπετε την πραγματικότητα με έναν εντελώς νέο τρόπο. Αυτή η νέα σελήνη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο της σοφίας και της επέκτασης, παρακινώντας σας να ακούσετε τις ιστορίες άλλων ανθρώπων και να αποκτήσετε πληροφορίες από τις εμπειρίες σας. Αυτή η νέα σελήνη σας ενθαρρύνει επίσης να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να κάνετε μια περιπέτεια μακριά από όλα όσα νομίζατε ότι γνωρίζετε. Όσο περισσότερα μαθαίνετε, τόσο περισσότερες ερωτήσεις θα έχετε, αλλά αυτό είναι μέρος της διασκέδασης.

Ζυγός

Στο τέλος της ημέρας, ακόμη και οι πιο ανυπέρβλητες εργασίες μπορούν να χωριστούν σε μικρότερα μέρη. Εάν μπορείτε να σπάσετε τη ρουτίνα σας σε κομμάτια, μπορείτε αξιοποιείτε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά χωρίς να σας «τρώει» την ενέργειά σας. Αυτή η νέα σελήνη θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να είστε ο καλύτερος εαυτός σας.

Αιγόκερως

Μαθαίνετε τόσα πολλά σε αυτή τη νέα σελήνη, η οποία σας ενθαρρύνει να πείτε τη γνώμη σας. Το μυαλό σας είναι γεμάτο ενέργεια και έχετε τη δύναμη να επιλύετε προβλήματα, να οριοθετείτε απαντήσεις και να αναλύετε σημαντικές λεπτομέρειες. Όσο περισσότερο ασκείτε τον εγκέφαλό σας, τόσο ισχυρότερες θα γίνονται οι ιδέες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ