Η ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην κάμερα του “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί, στην αρνητική δημοσιότητα, στο σίριαλ με τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά και στη σχέση της με τον σύζυγό της.

Αρχικά, δήλωσε ότι ο χειμώνας που πέρασε ήταν «χάλια», λόγω του απροόπτου της υγείας του πατέρα της «και τώρα τα πράγματα έγιναν καλύτερα». Ωστόσο, ήταν και «δημιουργικός», τόνισε η ίδια. Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε παράλληλα για την οικογένειά της και τα παιδιά της με τον Παναγιώτη Πιλαφά. «Τα παιδιά για εμένα είναι διαρκής αγώνας. Είμαι ενοχική… Είναι τόσο γλυκούτσικα τα παιδιά μου, είναι καταπληκτικά και έχουν αναπτύξει έναν πολύ ωραίο κώδικα επικοινωνίας, παρόλο που έχουν 6 χρόνια διαφορά. Είναι ερωτευμένα με τη μαμά. Ο θηλασμός δημιούργησε ένα μεγαλύτερο δέσιμο».

Κατερίνα Παπουτσάκη

Ακόμα, η ηθοποιός δήλωσε ότι από 25 χρόνων κάνει ψυχοθεραπεία καθώς υπήρχε αναγκαιότητα να θέσει όρια σε όσα τη ζόριζαν, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως κουβαλά ακόμα των χωρισμό των γονιών της. Σε άλλο σημείο, μίλησε για τη νόσο του Crohn από την οποία πάσχει! «Είχα πρόβλημα στη λήψη τροφής. Δεν μπορούσα να φάω. Είμαι λίγο καλύτερα».

Ωστόσο, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε σε παρελθοντικό συμβάν με φωτογράφους και κάμερες: «Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια… Ήταν για καταγγελία. Φοβερή παραβίαση, φώναζαν “αφήστε την κοπέλα” ενώ έκλαιγα κι εκείνοι έλεγαν “σου αρέσει τώρα;”Έβαζαν απαράδεκτους τίτλους και πράγματα που δεν είχα πει ποτέ… Είναι παραβίαση. Βιασμός. Είχα πληγωθεί πολύ», είπε αναφερόμενη στην εποχή του σίριαλ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπου «εκεί άρχισε να αναδύεται το αυτοάνοσο». «Δεν είδα ποτέ το σίριαλ. Μου ήταν δύσκολο», συμπλήρωσε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ