Μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Κώστα Τσολάκη από τον ΑΝΤ1, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού για πολλά χρόνια τη θέση του αναλαμβάνει η Άννα Βλαβιανού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1:

Η οικογένεια του ANT1 καλωσορίζει την Άννα Βλαβιανού ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1.

Την ώρα που ο ANT1 συμπληρώνει 30 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Άννα Βλαβιανού έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργική πορεία του σταθμού με την πολύχρονη εμπειρία της.
Διαβάστε το μήνυμα του Κώστα Τσολάκη για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Διαβάστε το μήνυμα που ανάρτησε ο Κώστας Τσολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1:

 

View this post on Instagram

 

Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency την εταιρία THE KOMPANY. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριοτητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων,εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. It’s good to be in good Kompany. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας #newthingsarecoming #thekompanygr @thekompanygr

A post shared by Kostastsolakis (@kostastsolakis) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ