Η Βαρβάρα Πετροπούλου-Λιλλήκα έρχεται στο βραβευμένο talk show «TET-A-TET», όπου συναντά τον Τάσο Τρύφωνος… και μιλάει ανοικτά για όλα. Η είδηση του χωρισμού της που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, η σημερινή σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιλλήκα, η μάχη της με τον καρκίνο, ο θάνατος της μητέρας της, αλλά και οι απόψεις της γύρω από την πολιτική, την κοινωνία και την πρωτόγνωρη πανδημία… είναι μόνο μερικά από τα θέματα της πιο αποκαλυπτικής τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου, η Βαρβάρα Πετροπούλου-Λιλλήκα υποδέχεται τον Τάσο Τρύφωνος στο σπίτι της, για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Πώς πήρε την απόφαση να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους από τον Γιώργο Λιλλήκα, τι λέει για τον γιο τους Ορφέα και ποια τα όνειρά της για το μέλλον; Δυναμική, ανανεωμένη και αισιόδοξη, κάνει τον δικό της απολογισμό, με ειλικρίνεια και χωρίς δισταγμό.


Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος θα συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία & Παραγωγή Ανδρέα Σαπλαούρα

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ