Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος Λώρης Λοϊζίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους Κύπριους ηθοποιούς, έρχεται «TETATET» με τον παρουσιαστή – δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος…σήμερα στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου.

Σε μία από τις πιο εξομολογητικές συνεντεύξεις της ζωής του, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, αποκαλύπτοντας τον πατέρα, τον σύζυγο, τον δραστήριο επιχειρηματία, αλλά και τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τις πιο μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του. Θυμάται στιγμές από σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, μιλάει για τον δεύτερό του γάμο στο Λονδίνο, τις δίδυμες κόρες του, αλλά και για το δραματικό γεγονός όταν περίμεναν με τη σύζυγό του… τρίδυμα.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στον αγαπημένο του γιο Χρύση, καθώς και στον πολύ στενό του φίλο Σταύρο Κυπριανού, ο οποίος πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας.

«Πατάτες αντιναχτές», «Όταν μεγαλώσω», «Την πάτησα», «Αίγια Fuxia», «Πρώτη Σταγόνα», «Παραμύθι… αλλιώς», «La Pasta Pomilώri» και άλλες τόσες επιτυχίες περνούν σαν εικόνες από τη σκέψη των τηλεθεατών κάθε φορά που αντικρίζουν τον ταλαντούχο Λώρη Λοϊζίδη… Τι ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Τάσο Τρύφωνος και ποια είναι τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια;

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος θα συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας.

Κάθε καλεσμένος αξιολογεί αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία του, την πολιτική σκηνή και την κοινωνία, θυμάται τα μικρά και μεγάλα βήματα της ζωής του, επαναπροσδιορίζει προτεραιότητες, αναφέρεται σε σημαντικούς σταθμούς, κάνει τον δικό του απολογισμό και απαριθμεί τα θέλω του, τα λάθη του, όσα τον πλήγωσαν, όσα αγάπησε, αλλά και τα όνειρά του που συνεχίζουν να τον γεμίζουν με φως!

Σε σκηνοθεσία και παραγωγή Ανδρέα Σαπλαούρα (SLAS PRODUCTIONS), μην χάσετε μία από τις πιο εξομολογητικές συνεντεύξεις του ταλαντούχου ηθοποιού και σεναριογράφου Λώρη Λοϊζίδη!

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ