Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος πέταξε τις βολές του για τους δύο συμπαίκτες του, ενώ μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η σχέση τους είναι μέρος στρατηγικής.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε ότι ο Σάκης Κατσούλης έχει μελετήσει πολύ πριν μπει στο reality show και δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως ψεύτη.

Γιώργος Ασημακόπουλος Survivor

«Τα παιδιά παίζουν με στρατηγική εδώ πέρα στον πάγκο. Όταν ήταν η Μαριαλένα με τη Νικόλ του λέει η Ελένη να φωνάξει και τη Μαριαλένα κι εκείνος λέει “όχι δεν φωνάζω”. Ήταν στρατηγική για να μην φανεί ότι υποστηρίζει ο ένας τον άλλον… Τα παιδιά το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Είναι πολύ ψεύτης και δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό. Αυτός έχει έρθει πολύ μελετημένος απ’ έξω. Είναι στρατηγική κι είναι όλα μελετημένα. Τα κάνει τέλεια. και το παραμυθάκι Μαριαλένα-Σάκης. Τι είναι αυτό, έρωτας είναι; Αυτοί θα βγουν έξω και δεν θα μιλάνε. Πάνε να το παίξουν Βασάλος και Ευρυδίκη».

Όσα ανέφερε ο παίκτης του Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έθεσε τον Σάκη Κατσούλη υποψήφιο προς αποχώρηση με τον Τριαντάφυλλο να ξεσπά και να βάλλεται εναντίον του: «Ντροπή του πραγματικά, εχθές έδειξε άλλη μία φορά τι είναι. Ρε φίλε, πες τα πράγματα όπως είναι, πες τα πράγματα με το όνομά τους. Πες “Σάκη σε ψηφίζω γιατί είσαι μεγάλος παίκτης, γιατί εγώ και κάποιοι φίλοι μου θέλουμε να πάμε τελικό και επειδή δεν θέλω να σε βρω μπροστά μου αγωνιστικά. Αν το έλεγε θα σηκωνόμουν, θα τον χειροκροτούσα και θα του έλεγα».

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σάκης Καατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Νικολέττα Μαυρίδη και ο Τριαντάφυλλος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ