Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor All Star έχει ξεκινήσει, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης θα βγει στον αέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00. Ο Γιώργος Λιανός και οι 26 παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, ενώ τα πρώτα γυρίσματα έχουν γίνει.

Το πρωί του Σαββάτου, στο «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA, ο Γρηγόρης Μελάς έδωσε απαντήσεις στις φήμες που κυκλοφορούν και αφορούν στις αμοιβές των παικτών. «Το ταβάνι είναι τα 5.000 ευρώ, μιλάμε για 20.000 το μήνα. Ωστόσο, δεν παίρνουν όλοι τα ίδια», είπε ο δημοσιογράφος.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες που η αμοιβή τους είναι μεγαλύτερη, γύρω στα 8.000 ευρώ. Μάλιστα, οι συμφωνίες έχουν γίνει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και έχουν πέσει στο τραπέζι προτάσεις για μπόνους ποσά. Για παράδειγμα, κάποιοι από τους συμμετέχοντες έχουν συμφωνήσει -αν μείνουν συγκεκριμένες εβδομάδες στο παιχνίδι- να πάρουν συγκεκριμένα λεφτά.

Σε κάθε περίπτωση τα χρήματα που έχουν δοθεί για το Survivor All Star είναι πολλά, καθώς τόσο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί όσο και για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ το στοίχημα είναι μεγάλο!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ