Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκαναν το βράδυ της Δευτέρας 10/7 οι παίκτες του Survivovr All Star, λίγες ώρες μετά το τέλος του Ημιτελικού.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι δύο παίκτες που θα αναμετρηθούν απόψε το βράδυ για τη νίκη του Survivor All Star, αφού η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Μάριος Πρίαμος τερμάτισαν στην 3η και την 4η θέση αντίστοιχα.

Ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος δεν κατάφερε για δεύτερη φορά να σηκώσει την κούπα του Survivor All Star, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στην Κωνσταντίνα Μαύρου, περιγράφοντας τα συναισθήματά του, μετά από έξι μήνες συμμετοχής στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις τέσσερις καρέκλες του Survivor All Star. Το να έρθω μετά από έξι χρόνια και να παλέψω απέναντι σε πιο νέα και πιο αθλητικά παιδιά ήταν ένα ρίσκο για εμένα. Περάσαμε πολύ όμορφα, καλή επιτυχία στον Σάκη και τον Νίκο», είπε αρχικά ο Μάριος Πρίαμος. 

«Σίγουρα με στεναχωρεί γιατί έχω έρθει μετά από μια δεύτερη θέση το 2017 για να σηκώσω την κούπα. Δεν τα κατάφερα, αλλά κρατάω τα καλά και τα κακά. Με τα καλά θα διηγούμαι ωραίες ιστορίες, με τα κακά θα γίνω καλύτερος άνθρωπος», συμπλήρωσε ο Μάριος Πρίαμος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ