Πρωτιές στα δυναμικά κοινά εξασφαλίζει ο Τάσος Τρύφωνος με το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha, “The Chase”.

Η καταδίωξη γνώσεων έχει γίνει η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια των τηλεθεατών, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αληθινή καταδίωξη γνώσεων με πολύ χιούμορ από τον παρουσιαστή και τους chasers.

Χτες το “The Chase” ήταν και πάλι Νο1 πρόγραμμα στη ζώνη του, στο σύνολο πληθυσμού με 20.2% (περίπου 80 χιλιάδες τηλεθεατές) και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 25,7%, δείχνοντας ότι το νέο τηλεπαιχνίδι της κυπριακής τηλεόρασης, κερδίζει καθημερινά πιστό και φανατικό κοινό.

Ο Τάσος Τρύφωνος, παρουσιαστής του επιτυχημένου format που ήρθε πρώτα στην Κύπρο από το εξωτερικό (σπάνια βλέπουμε ένα παιχνίδι να κάνει πρεμιέρα πρώτα στην κυπριακή τηλεόραση από την ελληνική), ευχαρίστησε τον κόσμο και ανανέωσε το ραντεβού του σε καθημερινή βάση μέσα από την συχνότητα του Alpha στις 19.10.

Ο “άγγελος” των παικτών και “διάβολος” των chasers δήλωσε αποκλειστικά στο Hello.cy πως:

“Nιώθω ευγνώμων τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό για την μεγάλη επιτυχία του “The Chase”, γιατί ήταν ένα στοίχημα που από ότι φαίνεται κερδήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έγινε η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών και χαίρομαι πάρα πολύ που η απογευματινή παρέα μεγαλώνει φθάνοντας χθες σχεδόν τους 80 χιλιάδες τηλεθεατές που παρακολούθησαν ένα ανατρεπτικό κυνηγητό γνώσεων με πολύ δόση χιούμορ. Ήταν ένα project που πίστεψα από την αρχή, ένα τηλεπαιχνίδι με εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι που οι Κύπριοι αντάμειψαν την συνολική προσπάθεια μιας τόσο απαιτητικής παραγωγής και μιας «τηλεοπτικής χημείας» on και off air, δείχνοντας ότι μια αμιγώς κυπριακή παραγωγή μπορεί να κάνει την διαφορά στους πίνακες τηλεθέασης. Εύχομαι να συνεχίσουμε τα ρεκόρ τόσο στους πίνακες τηλεθέασης αλλά πιο πολύ στις καρδιές και τις επιλογές των τηλεθεατών αλλά και στα κέρδη που θα συνεχίσουμε να μοιράζουμε στον κόσμο”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ