Ο Γιώργος Λιάγκας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Hello.gr θα βρίσκεται στον ΣΚΑΙ την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Ο γνωστός παρουσιαστής, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ανανεώνει το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1, θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη και θα βρεθεί στο κανάλι του Φαλήρου.

Η έλευση της Στέλλας Λίτου ως γενική διευθύντρια στο κανάλι του Αμαρουσίου φάνηκε να ανατρέπει το μέχρι πρότινος αρνητικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ του σταθμού και του παρουσιαστή. Αυτή η αλλαγή του κλίματος δεν κατέληξε σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα όπως δείχνουν οι εξελίξεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που τα διεκδικούν πολλά κανάλια. Ο δημοφιλής παρουσιαστής όπως όλα δείχνουν μετακομίζει στον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Hello.gr, ο Γιώργος θα έχει διπλή τηλεοπτική παρουσία στο κανάλι του Φαλήρου, με καθημερινή εκπομπή και παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, ο ΣΚΑΙ, να θέλει να αξιοποιήσει την τηλεοπτική εμπειρία του Γιωργου Λιάγκα για την ερχόμενη σεζόν. Στο πρόγραμμα του καναλιού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα ενταχθούν οι παραγωγές του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το μόνο που μένει τώρα για να επιβεβαιωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ