Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια τρέμει τις αποκαλύψεις τώρα που βρέθηκε το πτώμα του Άγη!

Η Αμαλία υποβάλλει την παραίτησή της από τον Παράδεισο προσπαθώντας να μείνει μακριά από τον Ντίνο, όταν μια νέα τραγωδία έρχεται να βυθίσει την οικογένεια Μπουραντά στο πένθος. Ο Άγης βρίσκεται νεκρός και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πίσω από τη δολοφονία τη δική του αλλά και της Λιζέτας βρίσκεται η Βικτώρια! Όλα αυτά θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ALPHA.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια τρέμει τις αποκαλύψεις τώρα που βρέθηκε το πτώμα του Άγη!
Ο Παράδεισος των κυριών: Η οικογένεια Μπουραντά συγκλονίζεται από το θάνατο του Άγη, ο οποίος βρίσκεται δολοφονημένος.

Η Αμαλία κάνει πράξη την απόφασή της να φύγει από τον Παράδεισο για να είναι μακριά από τον Ντίνο, όμως η παραίτησή της δεν περνά απαρατήρητη από το προσωπικό. Το αντίθετο, όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να έφτασε τα πράγματα μέχρι εδώ και προσπαθούν να ανακαλύψουν τι συνέβη… Όμως, αυτό που συνέβη μεταξύ της Αμαλίας και του Ντίνου δεν πρέπει να το μάθει κανείς και κυρίως ο Σίμος, ο οποίος προσπαθεί να στηρίξει τη γυναίκα του, παρόλο που δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της.

Μια σημαντική πληροφορία που μαθαίνει ο Σωτήρης για τον θάνατο της Λιζέτας τον ωθεί στο να στείλει ξανά τους αστυνόμους της σήμανσης στον τόπο του εγκλήματος. Κι αυτό που θα ανακαλύψουν αυτή τη φορά θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοικτό και θα οδηγήσει σε μια άλλη, σοκαριστική αποκάλυψη. Το πτώμα του νεκρού Άγη, που μέχρι σήμερα παρέμενε αγνοούμενος, σοκάρει όσους είναι παρόντες στη σκηνή.

Η είδηση του θανάτου του, όμως, συντρίβει τους δικούς του και κυρίως τον Χριστόφορο, που καλείται να αναγνωρίσει τη σωρό του. Ολόκληρη η οικογένεια Μπουραντά βυθίζεται στο πένθος, ενώ ο λόγος πια περνά στον ιατροδικαστή, ο οποίος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι δολοφονίες της Λιζέτας και του Άγη έγιναν με το ίδιο όπλο.

Ο Σωτήρης αμέσως συνδέει τα δύο θύματα με τη Βικτώρια, όμως δεν μπορεί να το αποδείξει, ενώ ο Δημοσθένης διαφωνεί μαζί του και κάνει ό,τι μπορεί για να στρέψει τις υποψίες αλλού. Παρ’ όλα αυτά, η Βικτώρια ήδη νιώθει πως ο χρόνος της τελειώνει και κάνει κινήσεις πανικού. Όταν ο Σίμος την πιάνει με ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια, χάνει τα λόγια της και δεν ξέρει τι να του πει.

Tην ίδια στιγμή, ο Σωτήρης, σίγουρος για την ενοχή της, προσπαθεί μαζί με τον Μηλιώνη να βρει έναν τρόπο για να την ξεσκεπάσει, αλλά ο Δημοσθένης τούς βάζει διαρκώς εμπόδια. Η λύση, όμως, έρχεται από το πουθενά, όταν ένα άκρως αποκαλυπτικό φιλμ φτάνει στα χέρια του Χριστόφορου. Νέες έρευνες ξεκινούν με βάση όσα φαίνονται στην κάμερα και πλέον η Βικτώρια βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ενώ ο Ντίνος αρνείται να δεχτεί ότι η αστυνομία δεν την έχει συλλάβει ακόμα, ο Γιαμαλής δείχνει έτοιμος να φτάσει την υπόθεση ως το τέλος.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης, στο πλευρό του Πάρη, κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει

Στο μεταξύ, πριν ακόμα ξεσπάσει η καταιγίδα που κοντεύει να πνίξει το σπίτι των Μπουραντάδων, ο Πάρης παρέμενε κλεισμένος στο δωμάτιό του, απαρηγόρητος για την τροπή που πήραν τα πράγματα και για τον χωρισμό του από τη Γεωργία. Η Όλγα και ο Αποστόλης προσπαθούν να τον παρηγορήσουν, όμως εκείνος έχει ορθώσει τοίχο και δεν ακούει κανέναν.

Όταν αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ο Πάρης τούς ξεκαθαρίζει πως προτιμά να χειριστεί μόνος του τη ζωή του. Όμως, ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να τον βοηθήσει και τάζει στον Χριστόφορο κάτι που ελπίζει πως δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Όταν σκάει σαν βόμβα η ανακάλυψη του πτώματος του Άγη, όλοι συγκλονίζονται με την είδηση, μέχρι που η Όλγα αρχίζει να αναρωτιέται μήπως ο θάνατός του αλλάζει τα δεδομένα σε σχέση με την κηδεμονία του παιδιού.

Και μέσα σε όλα, ο Βύρωνας, αποφασισμένος να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με την Ηλέκτρα, επισκέπτεται τον παλιό γυναικολόγο της και ανακαλύπτει όλα της τα ψέματα. Στη συνέχεια, την απειλεί πως, αν φέρει αντίρρηση στο διαζύγιό τους, θα τη μηνύσει για εξαπάτηση και κάνει μια τελευταία προσπάθεια να κερδίσει πίσω τη Ζαχαρούλα, ζητώντας της να παντρευτούν.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ