Τι θα σκαρφιστεί πάλι η Βικτώρια προκειμένου να γλιτώσει οριστικά από τον Χρήστο, ο οποίος θέλει να την παγιδεύσει και να τη στείλει στη φυλακή για το φόνο του Άγη;

Έχει αποφασίσει, λοιπόν, να ξεφορτωθεί όλα τα στοιχεία που την ενοχοποιούν και, στην προσπάθειά της να στρέψει αλλού τις έρευνες της αστυνομίας, προσεγγίζει τον Δημοσθένη. Ξέρει καλύτερα από όλους να κρύβει το αληθινό της πρόσωπο και να καλύπτει τις πράξεις της και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας φυσικά τον εαυτό της ως θύμα και όχι ως θύτη.

Ο Δημοσθένης φυσικά ξεγελιέται και της δίνει αυτό ακριβώς που θέλει: της αποκαλύπτει όσα έχει στο συρτάρι της η αστυνομία γύρω από τη δολοφονία του Άγη, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται οι έρευνες. Τώρα, η Βικτώρια έχει τα όπλα που χρειάζεται για να στρέψει τις υποψίες εναντίον του ανθρώπου που αποτελούσε από την αρχή στόχο της: του Ντίνου. Χωρίς να το υποψιάζεται, ο Παπακώστας θα βρεθεί ξανά σε μια δίνη, από την οποία δεν θα είναι καθόλου εύκολο να ξεφύγει…

Την ίδια στιγμή, η Μάγια φτάνει στο σημείο να εμπιστεύεται σχεδόν τυφλά τον Αποστόλη, θεωρώντας ότι τον ξέρει πολύ καλά και ότι μπορεί να τον καταλάβει σε όλα τα επίπεδα. Θεωρεί ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από αυτόν, όμως η πραγματικότητα μπορεί για άλλη μια φορά να τη διαψεύσει.

ο παράδεισος των κυριών

Και πράγματι, το ίδιο κιόλας βράδυ που εκείνη του ανοίγεται, αυτός της λέει ψέματα ότι δήθεν βγαίνει για να συναντήσει τον Πάρη. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο άνθρωποις που πηγαίνει να βρει είναι η Ειρήνη, με την οποία συνεννοείται κρυφά για κάτι, η αποkάκυψη του οποίου θα αφήσει πολλούς με το στόμα ανοικτό.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ