Ο παρουσιαστής της μεσημβρινής ζώνης του ΣΚΑΙ, Νίκος Μουτσινάς, βγήκε στην σημερινή εκπομπή έχοντας ξυρίσει το μουστάκι του.

Το τελευταίο διάστημα, τον βλέπαμε στο «Καλό Μεσημεράκι» χωρίς μούσια, παρά μόνο με μουστάκι, το οποίο μάλιστα έβαφε σε διάφορα χρώματα. Ωστόσο, ο παρουσιαστής είπε να απαλλαχθεί από αυτό κι έτσι πλέον υιοθέτησε το total clean face.

Νίκος Μουτσινάς

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες έχουν την τάση να επιλέγουν μούσια τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, μια παλαιότερη έρευνα από το Journal of Evolutionary Biology είχε ζητήσει από 8.500 γυναίκες να βαθμολογήσουν άνδρες με μούσια και χωρίς, βάζοντας τους το δίλημμα να επιλέξουν ερωτικό σύντροφο. Οι άνδρες φωτογραφήθηκαν ξυρισμένοι, μετά με γένια πέντε ημερών, μετά με δέκα ημερών και μετά από τέσσερις εβδομάδες χωρίς ξύρισμα. Το αποτέλεσμα ήταν πως οι γυναίκες προτιμούσαν τους άντρες με μούσια, καθώς τους προσδίδουν ελκυστικότητα σύμφωνα με την έρευνα.

Ωστόσο, μια ακόμη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Queensland είχε υποστηρίξει ότι τα γένια μπορεί να αποτρέψουν τις γυναίκες στην επιλογή μόνιμου ή προσωρινού συντρόφου «Ανακαλύψαμε ότι η τριχοφυΐα στο πρόσωπο επηρεάζει αρνητικά τις προτιμήσεις των γυναικών, κυρίως λόγω της απέχθειάς τους για τα παράσιτα όπως οι ψύλλοι», είχε δηλώσει η Barnaby Dixson, καθηγήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Queensland.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ