Ο Λούης Πατσαλίδης επιστρέφει με ακόμα ένα Λούης Night Show “Quarantine edition”.

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, το «Λούης Night Show» του ALPHA Κύπρου, πάει κόντρα στον COVID 19 και εξακολουθεί να αλλάζει ευχάριστα τη διάθεσή μας παραμένοντας σταθερό στο ραντεβού του και αυτήν την Παρασκευή στις 21:15 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου.

Μετά την διαδικτυακή επιστροφή του που απολαύσαμε την προηγούμενη Παρασκευή και λάτρεψε ο κόσμος αγγίζοντας τις 106 χιλιάδες προβολές, ο Λούης μεταφέρει το έκτακτο «LNS Quarantine Special» στην τηλεόραση και πάλι για να το απολαύσει ακόμη περισσότερος κόσμος.

Αυτή την Παρασκευή, ο Λούης Πατσαλίδης θα είναι μαζί μας, από το σπίτι του ειδικά για να κάνει την παραμονή μας σε αυτό πιο ευχάριστη.

Δείτε λοιπόν το δεύτερο «LNS Quarantine Special» στις 21:15 από τον ALPHA Κύπρου και μείνετε στο σπίτι με την καλύτερη παρέα.

Αναφερόμενος στη νέα εκπομπή «LNS Quarantine Special» ο Λούης Πατσαλίδης είπε:

“Οι δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης επιβάλλουν προσαρμογή σε νέα δεδομένα για το καλό όλων. Είναι ώρα ανάληψης ευθύνης από τον καθένα μας, ας εφαρμόσουμε λοιπόν όλα τα μέτρα πρόληψης σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες με βάση τον Κώδικα του Υπουργείου Υγείας. Η πρόκληση για αντιμετώπιση του COVID 19 είναι τεράστια… Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε! Από δικής μας πλευράς, επιδιώκουμε να αλλάξουμε την διάθεσή σας με το «LNS Quarantine Special» μέσα από τη συχνότητα του ALPHA Κύπρου» «LNS Quarantine Special» Παρασκευή 21:15 στον ALPHA Κύπρου”

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ