Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο αγαπημένος παρουσιαστής, επιστρέφει στην τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Alpha.

H τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Φώτη Σεργουλόπουλου ήταν στον ΑΝΤ1, ο γνωστός παρουσιαστής συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Στην κριτική επιτροπή μαζί με τον αγαπητό παρουσιαστή συμμετείχαν ο ηθοποιός Σταμάτης Φασουλής, η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, θα αναλάβει την ζώνη 15:00 – 17:00 του Alpha, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Ο γνωστός παρουσιαστής γνωρίζει πολύ καλά τη μεσημεριανή ζώνη καθώς από το 2009 ως το 2016 παρουσίαζε την εκπομπή “Φώτης & Μαρία Live” μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου στο Star Channel.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα έχει να αντιμετωπίσει την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Για την Παρέα” που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέαση και προβάλλεται κάθε μεσημέρι από το OPEN.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ