Έτοιμος για το νέο του επαγγελματικό βήμα είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σύμφωνα με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε ότι ο γνωστός δημιουργός έδωσε τα χέρια με το Μega παρόλο που συζητούσε για την διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 που θα βγει στον αέρα από τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Ο Κώστας Σούσουλας, ο οποίος είναι Διευθυντής προγράμματος στο mega, ήταν επί χρόνια παραγωγός και της σειράς “Αν” και είχε πολλή καλή φιλική σχέση. Οπότε, είναι λογικό λόγω της σχέσης που έχουν και της ασφάλειας που νιώθει ο Χριστόφορος, να δεχτεί». Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάλιστα αποτελεί έναν ακόμη δημιουργό που εντάσσεται στο δυναμικό του mega, μετά και την ένταξη του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος θα αναλάβει να παρουσιάσει μια ακόμη καθημερινή σειρά από τη νέα σεζόν!

Να θυμίσουμε ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε υπογράψει στο παρελθόν αρκετές σειρές για λογαριασμό του μεγάλου καναλιού, με την τελευταία να χρονολογείται τη σεζόν 2009-2010 με το σήριαλ “4”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ