Ο Νίκος Κουρής, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και ένα από τους καλλιτέχνες που δεν αγαπά να προβάλει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “ The 2night Show” και προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για ένα θέμα υγείας που έχει και δεν έχει μιλήσει ποτέ.

Ο Νίκος Κουρής παραδέχθηκε ότι πάσχει από διαβήτη από όταν ήταν μικρός και συγκεκριμένα 13 ετών.

“Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω, όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία να το πω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει δημόσια ποτέ. Δεν ήθελα να το πω για κάποιο λόγο δικό μου, προσωπικό.
Όταν εγώ το έπαθα αυτό στα 13 μου, το 1987, ήταν σαν να είσαι τελειωμένος. Τα μυαλά των ανθρώπων ήταν τόσο πίσω που νόμιζες ότι αν είσαι διαβητικός, πρέπει να μπεις στο σπίτι ως άτομο με ειδικές ανάγκες και να μην κάνεις τίποτα στη ζωή σου. Υπήρχε αυτή η μεγάλη παρεξήγηση ότι ο διαβητικός είναι αυτός που πεθαίνει ή που έχει ζάχαρο και δεν μπορεί να φάει τίποτα.
Αυτό που έχω εγώ είναι ένα μεταβολικό σύνδρομο, ένα αυτοάνοσο νόσημα. Κάνω ενέσεις ινσουλίνης σε καθημερινή βάση. Όσοι έχουμε διαβήτη θα το πολεμήσουμε. Όσοι είναι δίπλα μας πρέπει να είναι διακριτικά παρόντες. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι καημένος. Το καλύτερο πράγμα που μου έτυχε είναι αυτό. Είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη το ότι είμαι διαβητικός», παραδέχθηκε δημόσια ο γνωστός ηθοποιός.

Η κουβέντα που έκαναν ο Νίκος Κουρής και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μία κατάθεση ψυχής από τη μεριά του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη στο θέατρο στην παράσταση “Του Κουτρούλη ο γάμος”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ