Με διπλό ρόλο και φέτος στην TV, η Ναταλία Δραγούμη μάς εξηγεί τους λόγους που την κάνουν να νιώθει ευτυχής και γιατί δικαιολογεί –απόλυτα– τη σατανική ηρωίδα της στη σειρά, «8 λέξεις». Παράλληλα, δηλώνει την απόλυτη στήριξή της στους συναδέλφους της που αποφάσισαν να μιλήσουν και να καταγγείλουν οποιαδήποτε μορφή βίας υπέστησαν στο χώρο…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Τέταρτη σεζόν για την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι». Πώς αισθάνεσαι;

Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά! Όταν ξεκίνησα, δεν περίμενα ότι η εκπομπή θα είχε τόσο μεγάλη αποδοχή.

Συμμετέχεις στις «8 λέξεις» υποδυόμενη τη Μαίρη. Τι έχεις αγαπήσει στην ηρωίδα σου;

Η Μαίρη είναι μια γυναίκα που υπολογίζει τα πάντα. Κοιτάζει μόνο το συμφέρον της. Θα έλεγα ότι είναι μια αρνητική ηρωίδα. Είναι ο τρίτος… καταχθόνιος χαρακτήρας που κάνω στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, οπότε αυτό που προσπαθώ είναι να διαφέρει η κάθε «σατανική» γυναίκα που υποδύομαι. Αυτή είναι η δυσκολία και το challenge που έχω να αντιμετωπίσω. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις με τον ίδιο ερμηνευτικά τρόπο όλους τους ρόλους των «κακών».

Ο Άκης μαθαίνει για την κομπίνα που σκαρώνει ο Δημήτρης με τη Μαίρη, καθώς και για την παράδοση των παράνομων φαρμάκων…

Το θέμα είναι ότι η Μαίρη έχει ένα μυστικό που της δίνει ένα κίνητρο, πολύ πιο σοβαρό από ό,τι φανταζόμαστε, για να το κάνει όλο αυτό. Επίσης, η Μαίρη ξεκαθαρίζει στον Μάρκο ότι δεν πρόκειται να βγει η χαμένη της υπόθεσης. Είναι μια γυναίκα πολύ δυναμική που τη συγκεκριμένη στιγμή πιάνεται από οτιδήποτε είναι γύρω της για να πετύχει το σκοπό της… Και από τον Μάρκο, και από τα φάρμακα, και από τη σχέση της με τον Δημήτρη. Τους εκμεταλλεύεται με κάποιον τρόπο για να κάνει αυτό που τη συμφέρει.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα, είμαι σε έναν κυκεώνα, δεν ξέρω τι θα κάνω… Και θεατρικά είμαι μπερδεμένη, γιατί δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις με την ΕΡΤ και δεν έχω φτιάξει ακόμη το πρόγραμμά μου.

Έρχομαι και στη σειρά καταγγελιών από πολλούς συναδέλφους σου αναφορικά με τον εργασιακό εκφοβισμό. Έχεις βιώσει κάτι ανάλογο τα τελευταία 30 χρόνια που δουλεύεις;

Το έχω βιώσει εκτός χώρου και το έχω δηλώσει κιόλας. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, αυτοί που πρέπει να μιλήσουν, με τη δική τους φωνή, είναι όσοι έχουν να πουν και να καταγγείλουν συγκεκριμένους ανθρώπους στη δουλειά μας… Δεν πρέπει να φοβούνται. Το ότι τώρα δεν είναι πλέον πρώτο θέμα, δεν σημαίνει ότι πρόβλημα έχει περάσει και έχει τελειώσει. Οι καταγγελίες γίνονται η μία μετά την άλλη στο ΣΕΗ. Οφείλουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν δισταγμούς να μη φοβούνται να κάνουν τις καταγγελίες τους.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ