Η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου και υπόσχεται να μας κρατήσει όμορφη συντροφιά στα απογεύματά μας.

Με μια τηλεοπτική σεζόν που σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης, η Χριστιάνα και οι συνεργάτες της προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν για να στήσουν μια εκπομπή που θα τα έχει όλα!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και το πρώτο μιτινγκ της εκπομπής με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και κάποιους από τους συνεργάτες της, όπως Χάρη Παπαθεοχάρους, Τάσο Ευαγγέλου, Βαρβάρα Ζαχαρίου, Μάριο Νικηφόρου και Ανδρέα Αριστοτέλους. Φυσικά, οι συνεργάτες της αγαπημένης παρουσιάστριας μοιράστηκαν στιγμιότυπα στα social media από την πρώτη τους συνάντηση για τη νέα σεζόν και πήραμε μια γεύση από το εύθυμο κλίμα που επικρατούσε.

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από το μίτινγκ:

Από το Instagram account του Χάρη Παπαθεοχάρους

Θυμίζουμε ότι η εκπομπή επιστρέφει με νέα πρόσωπα και νέες ενότητες που θα ενθουσιάσουν το κοινό! Η πρεμιέρα της εκπομπής ”Με αγάπη Χριστιάνα” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου μέσα από τον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ