Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Masterchef, με τον Κωστή Αλεξάκη να αποχωρεί από το διαγωνισμό μαγειρικής.

Στη χθεσινή δοκιμασία, οι τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση, Ιωάννης, Κωστής και ο Διονύσης έπρεπε να μαγειρέψουν στους τρεις κριτές και τους 2 καλεσμένους έτσι ώστε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Κωστής μετά την αποχώρηση του δήλωσε:

«Ήταν μία σύντομη εμπειρία. Ένα σύντομο ταξίδι και δεν κατάφερα να ξεδιπλώσω τον μαγειρικό μου εαυτό. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ. Η μαγειρική δε σταματά ποτέ. Το θέμα είναι να έχει κάποιος τύχη εδώ μέσα. Ι will be back»

Σήμερα όμως στο «Πρωινό», η Φαίη Σκορδά είπε ότι η τελευταία ατάκα του παίκτη που αποχώρησε δεν ήταν καθόλου τυχαία αφού ο Κωστής πρόκειται να επιστρέψει ξανά στο Masterchef. Ποιανού παίκτη όμως θα πάρει τη θέση;

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, ένας παίκτης θα αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό. Τα τρια ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι ο Πάνος, ο Ιωάννης και ο Διονύσης. Έτσι ο Κωστής θα ξαναβρεθεί στην κουζίνα του MasterChef για να διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου σεφ στην Ελλάδα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ