Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και η μία εκπομπή μετά την άλλη κάνουν πρεμιέρα. Η Μαρία Μπακοδήμου, σε νέα τηλεοπτική στέγη-στον ΣΚΑΪ, ακόμη δεν έχει πει «Γεια σου» για τη νέα χρονιά με την πρώτη επίσημη να έχει οριστεί για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 14:30.

Η παρουσιάστρια προετοιμάζεται πυρετωδώς και το επίσημη τρέιλερ είναι on air. Σε αυτό βλέπουμε την οικοδέσποινα της νέας μεσημεριανής εκπομπής να φορά διαφορετικά ρούχα, να γελά on camera, να λέει «Γεια σου» και φυσικά να συστήνει την ομάδα που θα την πλαισιώσει.

Η Μαριλού Ρεπαπή, ο Θέμης Καίσαρης, ο Τάσος Μπιμπισίδης, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και η Νεφέλη Μεγκ θα βρεθούν στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου, μετά από ένα μικρό break και πέρασμα από άλλα κανάλια, ενώ όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση: «Πνευματώδης, πολυπράγμων, με ευφυές χιούμορ και έχοντας διαγράψει μια τηλεοπτική πορεία γεμάτη προκλήσεις και επιτυχίες, η Μαρία Μπακοδήμου έχει αφήσει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι έχει κάνει. Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, για να μας συστήσει τα Σαββατοκύριακα, αλλιώς: ανατρεπτικά, σπαρταριστά και ευφάνταστα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ