Τους Παξούς, που τους φιλοξένησαν και έγιναν ιδανικό σκηνικό για την ιστορία τους, αποχαιρέτησαν οι συντελεστές του «Maestro», με τρυφερές φωτογραφίες και βίντεο.

Η Κλέλια Ανδριολάτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ακούστηκε το «Wrap» στα γυρίσματα για το νησί των Παξών. Δεν ήταν, όμως, η μόνη από τους ηθοποιούς της σειράς που συγκινήθηκαν και θέλησαν, ο καθένας με τον τρόπο του, να πει το δικό του «αντίο».

Ο Γιώργος Μπένος, ο οποίος υποδύεται τον Σπύρο, πήρε τη συμπρωταγωνίστριά του αγκαλιά και ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο που δείχνει με τον πιο όμορφο τρόπο το πόσο δέθηκαν οι συντελεστές του «Maestro» μεταξύ τους, αλλά και με το ίδιο το νησί.

Όλο το cast της σειράς, μαζί με το συνεργείο που δούλεψε στους Παξούς, έβγαλαν την κλασική αποχαιρετιστήρια φωτογραφία λίγο πριν αρχίσουν το πακετάρισμα για να επιστρέψουν στην Αθήνα.

maestro
Photo: Instagram/maestroinblue.tvseries

Όσο για την Κλέλια Ανδριολάτου, μετά το βίντεο που ανέβασε αποχαιρετώντας τους Παξούς με τα πιο ζεστά λόγια, μας έδειξε για άλλη μια φορά το πόσο αγαπά το νησί αποθανατίζοντας ένα μαγικό ουράνιο τόξο που εμφανίστηκε χθες στον ουρανό.

Εμείς σήμερα περιμένουμε να δούμε το τέταρτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, στις 22.40 στο MEGA -όσοι δηλαδή δεν έχουμε δει ήδη όλα τα επεισόδια στο NETFLIX. Οι άνθρωποι, όμως, που δουλεύουν για να φτάσει η σειρά στις οθόνες μας μάς έστειλαν τα φιλιά τους από τους Παξούς, δίνοντάς μας ραντεβού στον 3ο και τελευταίο κύκλο, που υπόσχεται να ολοκληρώσει την ιστορία του Ορέστη, της Κλέλιας και των υπόλοιπων με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ