Τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς στους Παξούς ολοκληρώθηκαν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημιούργησε ένα βίντεο με τις αγαπημένες του στιγμές.

Ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός του “Maestro” συγκέντρωσε σε ένα κλιπ, στιγμές από τα πρώτα μέχρι και τα τελευταία γυρίσματα στο νησί, το οποίο στη συνέχεια δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Maestro – Spoiler: O Φάνης τρώει σφαίρα!

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί. Και καθώς το έφτιαχνα, θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους. Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας. Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές.

Στεφανία Γουλιώτη: Έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για το φινάλε του “Maestro”

Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια,εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος. Υ.Γ. Τελικά εκείνη η μουσική του Κώστα Χρηστίδη που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestro (in blue)!!!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ