Ετοιμαστείτε… Ο ένας και μοναδικός Λούης Πατσαλίδης, δεν μασάει ούτε από 3o lockdown! Γι’ αυτό το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα σηκώνεται από το πασχαλινό non-stop φαγοπότι, γιατί ξεκινάει η εκπομπή του The Λούης Night Show” στις 21:20 στον ALPHA Kύπρου.

Μαζί του, ο Παναγιώτης Κυριάκου, η μπάντα του Τεύκρου Νεοκλέους και όλη η συνένοχη ομάδα του που θα μετατρέψει τη βραδιά σε ένα live party με αποστάσεις, ατάκες-πυροτεχνήματα, εκπλήξεις από Κύπρο και Ελλάδα και καλεσμένους που δεν ξέρουμε από πού και πώς θα εμφανιστούν.

Ξεχάστε τα αναμενόμενα, προσγειωθείτε στον αναπαυτικό καναπέ σας και αφήστε τον Λούη να ανακατέψει τους πάντες και τα πάντα που απασχολούν την επικαιρότητα και όχι μόνο. Όσο εσείς αλληλοψεκαζόσασταν με αντισηπτικά, το άγρυπνο μάτι του κατέγραφε ατάκες, αντιδράσεις, παρενέργειες και μάσκες που κατέβαιναν κρυφά. Κάτι ξέρει και το κρύβει… με την παραγωγή της εκπομπής να κρατάει επτασφράγιστο το μυστικό μέχρι τη νύχτα της Κυριακής του Πάσχα.

Γέλιο, τρολαρίσματα, καλεσμένοι που βγάζουν ένα άλλο, “τρελό” εαυτό μπροστά στον Λούη, εκπλήξεις ουρανοκατέβατες και η σέξι Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει τους κτύπους της καρδιάς του να χτυπούν ακόμα πιο δυνατά.

Η Κυριακή του Πάσχα πλησιάζει, αλλά μέχρι τότε να θυμάστε ότι… όσο κι αν διαρκέσει το 3ο lockdown, η σάτιρα και τα τρολαρίσματα του μοναδικού stand-up comedian, δεν θα σταματήσουν ποτέ να ξεκλειδώνουν” τις βραδιές μας, αλλά και τη θεότρελα απολαυστική πλευρά μας!

“The Λούης Night Show”  Κυριακή του Πάσχα , 2 Μαΐου, στις 21:20 στον ALPHA KΥΠΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ