Η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Ridley Scott, “Η Δολοφονία του Gucci“, βασισμένη στην ιστορία του πρώην ισχυρού άντρα του διάσημου οίκου μόδας.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια θα υποδυθεί την “Μαύρη Χήρα”, Patricia Reggiani, η οποία είχε αναθέσει την δολοφονία του άντρα της, Mauricio Gucci, σε ένα πληρωμένο εκτελεστή. Το 1995, λίγο έξω από τα σκαλιά του γραφείου του στην Ιταλία, δέχτηκε τους πυροβολισμούς που έκοψαν τη νήμα της ζωής του στα 46 χρόνια. Η γυναίκα του, που κέρδισε το προσωνύμιο της “Μαύρης Χήρας“, καταδικάστηκε αρχικά σε 29 χρόνια κάθειρξης. Τελικά αποφυλακίστηκε το 2016 αφού είχε εκτίσει ένα μεγάλο μέρος της ποινής.

Ο Jeremy Irons θα υποδυθεί τον πατέρα του Mauricio, Rodolfo, ενώ ως επίσημη ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας έχει οριστεί η 24 Νοεμβρίου 2021. Η αληθινή ιστορία της ταινίας θα βασιστεί και στο βιβλίο της Sara Gay Forden, «The House of Gucci: a Sensational Story of Murder, Madness, Glamor and Greed». Σε συζητήσεις με τον 82χρονο σκηνοθέτη για συμμετοχή στην ταινία βρίσκονται και άλλα τεράστια ονόματα όπως οι Robert De Niro και Al Pacino.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ