Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της “Τι λες τώρα” μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό που την καθήλωσε στο κρεβάτι. Οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με χιουμοριστικό τρόπο τραγουδώντας τραγούδια με θέμα την επιστροφή της.

Με βραχνή φωνή, λόγω των συμπτωμάτων του κορονοϊού, αλλά με πολύ καλή διάθεση, η Κατερίνα Καραβάτου είπε χαρακτηριστικά, καλησπερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό: “Επειδή έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, μήπως να τη δω εγώ αλλιώς; Μήπως εκπέμπω τα λάθος μηνύματα; Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες δραστικές κινήσεις; Κάτι δεν πάει καλά… Και είπα να το δούμε έτσι! Καλό μεσημέρι σε όλους, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ για τις ευχές που μου στείλατε και όλη τη θετική ενέργεια. Να σας πω; Την είχα πάρα πολύ ανάγκη“.

Το ένα μετά το άλλο… Μου έχουν πάει τα πράγματα σερί εδώ και ένα εξάμηνο και δεν… καμιά φορά πέφτεις, οπότε είναι ωραίο να λαμβάνεις αγάπη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ“, συμπλήρωσε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία τόνισε βέβαια ότι είναι αρνητική σε τεστ κορωνοϊού, μετά την καραντίνα.

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη τους έκαναν μια μικρή έκπληξη δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους από το πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα προκαλώντας γέλιο στις δυο τους για τις μεγάλες αλλαγές που έχουν προκύψει από τότε στην εμφάνισή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ