Μιλά για τη θυελλώδη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, το βιασμό που τη στιγμάτισε, τη μάχη της με την κατάθλιψη και τη γεμάτη θυσίες εικόνα του sex symbol που την ακολουθούσε…

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου, η μεγάλη star της δεκαετίας του ’80, έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος σε μία συνέντευξη στην οποία ετοιμάζεται να αποκαλύψει πολλά. Όσα δεν ξέραμε για τη ζωή της και όσα συνεχίζουν να τη σημαδεύουν μέχρι σήμερα, σε μία προσωπική εξομολόγηση που θα συγκλονίσει.

Αύριο στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου, η Καίτη Φίνου, μία από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες στην εποχή της βιντεοκασέτας, μιλάει για την τραυματική παιδική της ηλικία, την έλλειψη του πατέρα, το βιασμό της σε νεαρή ηλικία, τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, αλλά και τους πολλούς αρραβώνες τους που δεν κατέληξαν ποτέ στην εκκλησία.

Η ηθοποιός που συμμετείχε με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αξέχαστες ελληνικές ταινίες, όπως τα «Καμάκια» (1981), «Βασικά καλησπέρα σας» (1982) και «Καμικάζι αγάπη μου» (1983), συγκινεί μιλώντας για την περιπέτειά της με την κατάθλιψη. Γιατί μετακόμισε στο «σπίτι του ηθοποιού», όπου μένει μέχρι σήμερα; Ποιο είναι το μεγάλο της παράπονο; Πόσο αγάπησε τον Στάθη Ψάλτη;

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Παραγωγή Ανδρέα Σαπλαούρα

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Αύριο στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ