Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου για δύο χρόνια ακόμα καθώς το τηλεπαιχνίδι το οποίο παρουσιάζει σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, την επόμενη τηλεοπτική χρονιά υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει άλλη μια εκπομπή στον ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1, την επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα προβάλει το “The Final Four”, που είναι το νέο talent show που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού. Το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια έχει ακουστεί πολύ έντονα για την παρουσίαση του show. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάσει το “Rouk Zouk”.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

“O ANT1 και η Ζέτα Μακρυπούλια ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Καταγράφοντας σταθερά πρωτιές και τη φετινή σεζόν με 19,6% μέσο όρο τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά με το ψυχαγωγικό τηλεπαιχνίδι “Rouk Zouk”, η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και συνεχίζουν από κοινού την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ