Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, η νέα δραματική σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά», που φαίνεται ότι κέρδισε τις εντυπώσεις, σημειώνοντας τηλεθέαση 16,1% στο γενικό κοινό.

Κεντρικοί ήρωες της σειράς είναι δύο ζευγάρια που απαρτίζονται από τη Βάσω Λασκαράκη και τον Μάριο Αθανασίου και την Εμιλυ Κολιανδρή και τον Αντώνη Καρυστινό. Η σειρά εκτιλύσσεται σε δύο χρόνους. Στο σήμερα και τρία χρόνια πριν που τυχαία γνωρίζονται τα δύο ζευγάρια και γίνονται φίλοι και ξεκινά ο παράνομος έρωτας της Άννας (Βάσω Λασκαράκη) και του Κωνσταντίνου (Αντώνης Καρυστινός). Μετά από τρία χρόνια παράνομης σχέσης, η Άννα και ο Κωνσταντίνος έχουν ένα αυτοκινητικό ατύχημα και το μυστικό τους αποκαλύπτεται. Από εκείνη τη στιγμή, όλα αλλάζουν.

Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι πολλά. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Ήταν τυχαίο περιστατικό ή μήπως όχι; Γιατί εξαφανίστηκε το σώμα της Άννας; Ποια είναι η σχέση τους; Ποια θα είναι η αντίδραση των συζύγων τους;

Στη σειρά ξεχωρίζουν στο ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού και στον ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός.

Το καστ συμπληρώνουν οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης.

Η Βάσω Λασκαράκη όπως ήταν αναμενόμενο, το βράδυ της Δευτέρας,παρακολούθησε την πρεμιέρα της σειράς. Με μία σειρά από instastories, ευχήθηκε στους συναδέλφους της «καλή αρχή» ενώ μοιράστηκε και ένα βίντεο από τα παρασκήνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ