Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στην πρωινή ζώνη πιο δυναμική από ποτέ με μία άκρως ανανεωμένη ομάδα στο πλευρό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Open μετά από ένα ξέγνοιαστο και όμορφο καλοκαίρι είναι έτοιμη να γίνει η καλύτερη παρέα για τα πρωινά μας.

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στο “Ευτυχείτε” θα βρίσκονται ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αλλά και ένα όνομα έκπληξη, η Μέγκι Ντρίο, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το GNTM.

Από την κουζίνα του “Ευτυχείτε” αποχωρεί ο Γιώργος Τσούλης και μπαίνει η Μαρία Εκμεκτσίογλου, ενώ στην αστρολογία φυσικά παραμένει η Βίκυ Παγιατάκη. Tips μόδας θα συνεχίζει να δίνει η Γεωργία Παντελέ.

“Ευτυχείτε” χωρίς προσωπικές ιστορίες και σχέσεις! Και φέτος η Μάρα Μεϊμαρίδη, συγγραφέας και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, δίνει μαθήματα προσωπικών σχέσεων, συμβουλεύοντας σε πραγματικό χρόνο για όσα αισθηματικά (και όχι μόνο) μας απασχολούν, ενώ καθημερινές ιστορίες τηλεθεατών οπτικοποιούνται σε μια μίνι σειρά αυτοτελών επεισοδίων. Οι τηλεθεατές γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές, αφού καλούνται να δώσουν τη δική τους λύση στα “Διλήμματα” μέσω social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου και το ανανεωμένο “Ευτυχείτε” κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 10:00.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα για την πρεμιέρα της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ