Νέες τηλεοπτικές εξελίξεις αναμένεται να δούμε σύντομα στην σειρά “8 λέξεις”, αφού πρόκειται να εισαχθούν νέα άτομα στο καστ.

Ο Γρηγόρης Μπάκας μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την οικογένεια του “Star” και να ακολουθήσει επαγγελματικά το δίδυμο Ανδρέα Γεωργίου – Κούλλη Νικολάου, αποφάσισε με μια ανάρτηση του να δώσει κι άλλες πληροφορίες για το επόμενο βήμα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους νέους ηθοποιούς της σειράς “8 λέξεις”

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την Ρούλλα Γεωργιάδου για να ενημερώσει το διαδικτυακό του κοινό πως πρόκειται να ξεκινήσουν μία νέα συνεργασία και να εισβάλουν και οι δυο στην αγαπημένη σειρά του Alpha Κύπρου “8 λέξεις”. Παρόλα αυτά, δεν ξέρουμε ακόμη αν θα δουλέψουν μπροστά ή πίσω από τις κάμερες.

Ο δημοσιογράφος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Με την γκουρού της πένας @roulageorgiadou #8λεξεις #filming #backstages #traveler #staytuned #comingsoon @georgiou82 @koulisnikolaou #newvideos #somethinggoodiscoming

Ενώ την ίδια στιγμή, αναδημοσίευσε την φωτογραφία και ο Αντρέας Γεωργίου σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε ενθουσιασμένος:

Wait for something new … something good

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ