Η Ειρήνη Καραγιώργη είναι full in love με τον σύντροφο της και αυτό δεν κρύβεται.

Η όμορφη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «8 Λέξεις», διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της.

Συγκεκριμένα αυτές τις μέρες βρίσκεται σε κρουαζιέρα με την ίδια να αποκαλύπτει στα social media πως βρίσκεται σε σχέση με πρώην υποψήφιο βουλευτή και γνωστό γιατρό.

Η 25χρονή Ειρήνη Καραγιώργη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Κυπρή .

Έχει μια πολύ καλή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram αφού επικοινωνεί συχνά μαζί τους και μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητες της.

Ο Δρ. Χρήστος Κυπρή ήταν Πρώην Υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου, γεννήθηκε το 1981 στη Λεμεσό, όπου και διαμένει και είναι πατέρας 4 παιδιών. Κατάγεται από την Αμμόχωστο, τη Γύψου και τη Μηλιά. Είναι απόφοιτος Ανώτατης Εκπαίδευσης και εργάζεται ως Ιατρός, Ειδικός Παθολόγος.

Από τον Μάρτιο του 2020 εργάζεται ως Υπεύθυνος Ιατρός/Συντονιστής της Μονάδας Covid-19 του Νοσοκομείου Αναφοράς (Γ.Ν. Αμμοχώστου) και προηγουμένως εργαζόταν ως Ειδικός Παθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με το γυναικείο ποδόσφαιρο και είναι Γενικός Αρχηγός και Ιατρός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου. Επίσης, είναι μέλος του Famagusta Tennis Club και μέλος των Εθελοντών Ιατρών Κύπρου.

Δείτε τα stories που ανέβασε η ίδια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ