Του Σάββα Μπίτζα

 

Πρωταγωνίστρια των ημερών -όσον αφορά στην τηλεοπτική πραγματικότητα- είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το “Love it” δεν ικανοποιούν τον σταθμό και μάλιστα είχε αναφερθεί ότι ενδέχεται η εκπομπή να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο ή να διακοπεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του hello.gr κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Επικοινωνήσαμε, λοιπόν, με εκπρόσωπο του καναλιού και αποσαφηνίστηκε ότι ο σταθμός στηρίζει την Ιωάννα Μαλέσκου ενώ διευκρίνισε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα διακοπής της εκπομπής.

Ωστόσο, σήμερα (24/9/2021) θα γίνουν οι συζητήσεις και η εκπομπή θα προβάλλεται μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11.30, μια ώρα στην οποία εκπέμπει η εκπομπή «Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου.

Όσον αφορά στη σύσταση της ομάδας που πλαισιώνει την Ιωάννα Μαλέσκου αυτό που μας ανέφερε ο σταθμός είναι ότι δεν θα γίνουν αλλαγές και οι συνεργάτες της παραμένουν κανονικά στο πόστο τους.

Τώρα, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα με το πινγκ πονγκ απαντήσεων μεταξύ Ιωάννας Μαλέσκου και Κατερίνας Καινούργιου, το κανάλι μας γνωστοποίησε ότι δεν επιθυμεί να δώσει κάποια συνέχεια σε αυτό και ότι δεν υπάρχει λόγος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ