Οι «μάχες» και οι εντάσεις μεταξύ των ζευγαριών ξεκίνησαν στο Battle of the Couples. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, είδαμε και για πρώτη φορά ποιο ζευγάρι έχει ονομαστεί το ζευγάρι της εβδομάδας. Ποιοι αγωνίστηκαν για τον τίτλο και ποιο είναι το έπαθλο του νικητή;

Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο ζευγάρια που διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου ζευγαριού πρέπει να μονομαχήσουν. Το ένα σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού προκύπτει μετά από υπόδειξη του ζευγαριού που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα και το άλλο από ανοιχτή ψηφοφορία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, το ζευγάρι που έφυγε την περασμένη εβδομάδα έδειξε τον Νίκο και την Άννα, ενώ η ψηφοφορία έδειξε τον Ριχάρδο και την Άντζελα.

Ο Παναγιώτης ανακοίνωσε ότι η δοκιμασία αφορά μόνο τους δύο άντρες του ζευγαριού που κλήθηκαν να μονομαχήσουν σε μία πολύ απαιτητική δοκιμασία. Έτσι, ο Ριχάρδος και ο Νίκος μπήκαν στο στίβο μάχης και έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τη δοκιμασία. Στο τέλος, νικητής και στις δύο δοκιμασίες αναδείχθηκε ο Ριχάρδος, κερδίζοντας με την γυναίκα της ζωής του τον τίτλο του ζευγαριού της εβδομάδας. Τι κέρδισαν όμως;

«Ο τίτλος του “ζευγαριού της εβδομάδας” συνοδεύετε από πολλά και μεγάλα πλεονεκτήματα. Το ζευγάρι της εβδομάδας μένει στο δικό του δωμάτιο, στο master bedroom της βίλας. Ένας χώρος με απόλυτη ιδιωτικότητα. Με τζάκι, τζακούζι, king size κρεβάτι. Το ζευγάρι θα επιλέγει ένα άλλο από τα υπόλοιπα που θα του αναθέτει τις δουλειές του σπιτιού και θα αποτελεί τους προσωπικούς βοηθούς του. Θα ορίζουν εργασίες και υποχρεώσεις γι αυτούς. Αν όμως δεν μείνουν ικανοποιημένοι από την απόδοση των προσωπικών τους βοηθών, έχουν το δικαίωμα να τους αφαιρέσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το ζευγάρι της εβδομάδας έχει και ασυλία και δεν κινδυνεύει με αποχώρηση», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για αυτά που κερδίζει το ζευγάρι της εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ