Τη φετινή σεζόν η Σάσα Σταμάτη έχει τηλεοπτική παρουσία μέσα από τη συχνότητα του Alpha και το «Battle of the Couples».

H γνωστή δημοσιογράφος, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στη Μένια Κούκου και αναφέρθηκε στο reality show: «Είναι μια εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει και μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί είμαι μαζί με νέα παιδιά κι έχω μάθει πολλά πράγματα από αυτά. Έχω μάθει τελικά η αγάπη νικά τα πάντα».

Σάσα Σταμάτη Battle of the couples

H Σάσα Σταμάτη για τα δημοσιεύματα & τις επιθέσεις

«Λένε ότι θα τελειώσει πρόωρα και ότι πρέπει να κοπεί κιόλας! Δεν ξέρω γιατί τα λένε. Εγώ έχω να πω ότι γράφουμε κανονικά επεισόδια κι ότι θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Πρόκειται για ένα reality που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Δεν το ξέρει ο κόσμος. Είναι ρίσκο, αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν έχει νόημα στη ζωή. Είχαν ήδη ξεκινήσει το Survivor και το MasterChef που έχουν το κοινό τους».

Μάλιστα, δεν δίστασε να υπερασπιστεί τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, λέγοντας: «Σημασία έχει να γίνονται δουλειές, γιατί βγαίνουν άνθρωποι στην τηλεόραση και λένε να κοπούν εκπομπές. Σε μια εκπομπή δεν είμαι εγώ κι ο Βασιλάκος. Είναι από πίσω 150 άνθρωποι. Σέβομαι ότι δεν σου αρέσει μια εκπομπή. Μπορείς να κάνει ζάπινγκ αν σε σοκάρει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ