Άλλο ένα επεισόδιο του νέου ριάλιτι του Alpha, “Battle of the Couples”, θα παρακολουθήσουμε απόψε.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει το πρώτο ζευγάρι που αναδείχθηκε το καλύτερο ζευγάρι της εβδομάδας! Ο λόγος, στους Ριχάρδο και Άντζελα οι οποίοι μεταξύ άλλων πολλών πλεονεκτημάτων, κέρδισαν το κλειδή για το Master Bedroom της έπαυλης του ριάλιτι. Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι έχει τον δικό του προσωπικό χώρο, αλλά ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι για αυτή την εβδομάδα έχουν ασυλία και δεν κινδυνεύουν να αποχωρήσουν.

Πολλά από τα ζευγάρια έχουν δείξει μέχρι στιγμής τις δυνατότητες του και τα πράγματα που είναι πρόθυμοι να κάνουν για να παραμείνουν στο “Battle fo the Couples”. Δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και οι εντάσεις και οι “έχθρες” μεταξύ των ζευγαριών. Όλα όμως θα φανούν στις δοκιμασίες και στη “μάχη” των ζευγαριών.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο ριάλιτι. Στη δοκιμασία τελικά, δεν τα κατάφεραν ο Μιχάλης και η Γεωργία με αποτέλεσμα να είναι το πρώτο ζευγάρι προτεινόμενο προς αποχώρηση.

Τι θα δούμε όμως στο αποψινό επεισόδιο;

Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε την τελετή των βραχιολιών όπου όλα τα ζευγάρια θα ψηφίσουν ανοιχτά για το ζευγάρι που θέλουν να είναι δεύτερο προτεινόμενο προς αποχώρηση.

Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο στις 23:00 στον Alpha Κύπρου

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ