Μετά από το τρεϊλερ του νέου επεισοδίου του Battle of the Couples, φαίνεται ότι οι εντάσεις και οι συγκρούσεις μεταξύ των ζευγαριών είναι δεδομένες. Μία μεγάλη ανατροπή μάλιστα θα αλλάξει οριστικά την πορεία του παιχνιδιού.

Το νέο reality του Alpha παίρνει απρόσμενες διαστάσεις αφού ο Μιχάλης και η Γεωργία παρόλο που μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο με τον Κώστα και την Κρίστη κι έκαναν στενή παρέα, τώρα τους γυρίζουν την πλάτη. Παρ’ όλο που άκουγαν τις συμβουλές τους, και γενικά φαινόταν ότι τα πάνε καλά, θα κάνουν την έκπληξη και δεν θα τους ψηφίσουν για Ζευγάρι της Εβδομάδας.

Θα τους αφήσουν άφωνους και ταυτόχρονα με την απόφασή τους αυτή θα μεγεθύνουν την κόντρα κάποιων ζευγαριών με τον Κυριάκο και τη Μαριάννα, αφού δίνουν σε αυτούς την ευκαιρία να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για Ζευγάρι της Εβδομάδας.

Ο Κυριάκος που έχει έρθει σε κόντρα με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ζευγάρια από την πρώτη Τελετή των Βραχιολιών, αποφασίζει τώρα να ξεμπροστιάσει τη στρατηγική και τα μυστικά των υπολοίπων στο Party της Εβδομάδας.

Τι θα γίνει όμως όταν όλοι τελικά, στραφούν εναντίον του; Ποιος είναι ο «αρουραίος» για τον οποίο μιλάει ο Κυριάκος; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο Battle of the Couples την Πέμπτη στις 23.00 στον Alpha.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ