Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του Alpha “Battle of the Couples”. Ο παρουσιαστής, Παναγιώτης Βασιλάκος υποδέχθηκε τα ζευγάρια και τα παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο ριάλιτι, τα ζευγάρια θα κληθούν να «πολεμήσουν» και να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους και στο τέλος το καλύτερο ζευγάρι θα κερδίσει.

Από το πρώτα κι όλας επεισόδιο, τα ζευγάρια έπρεπε να αγωνιστούν για να κερδίσουν την είσοδο τους στην έπαυλη του ριάλιτι. Στην πρώτη δοκιμασία, τα ζευγάρια έπρεπε να αποδείξουν πόσο καλά γνωρίζουν το ταίρι τους, με μόνο τα 5 καλύτερα ζευγάρια να μπαίνουν απευθείας στο σπίτι.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία δοκιμασία όπου τα ζευγάρια έπρεπε να συρθούν μέσα από λάσπη.

Τη χειρότερη επίδοση είχαν η Κρίστη με τον Κώστα και ο Μιτς με την Ιουλία που έπρεπε να παλέψουν μεταξύ τους, καθώς ένα μόνο ζευγάρι θα έπαιρνε το πολυπόθητο εισιτήριο για την έπαυλη. Όμως, λίγο πριν τον αγώνα η Ιουλία ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί. Έτσι αυτή και ο σύντροφός της αποχώρησαν οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Τα ζευγάρια μπήκαν λοιπόν στη βίλα του «Battle of the Couples», ενώ στο «Πρωινό» σήμερα το πρωί, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε το ποσό που παίρνουν τα ζευγάρια για τη συμμετοχή τους. Όπως είπε λοιπόν ο δημοσιογράφος, κάθε ζευγάρι θα πάρει μόνο για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, από 4.500 έως 5.500 ευρώ.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ