Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης και επιτυχημένης σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο» Μιχαήλ Ταμπακάκης, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν, τόσο για το ταλέντο του στην υποκριτική, όσο και για τη φοβερή του επιτυχία σε πολλές σειρές και ταινίες, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά προφίλ στο Instagram που ξεχωρίζει για την αισθητική του. Φαίνεται πως ο ίδιος, διαθέτει άψογη αίσθηση του στυλ αλλά και αισθητική παρόμοια με αυτές που βλέπουμε σε επαγγελματικά προφίλ.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μας αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι η αισθητική του είναι μοναδική

Αυτή τη φορά, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να ποζάρει απέναντι από έναν στρογγυλό καθρέφτη που έχει τοποθετήσει στο πάτωμα του σαλονιού του. Μέσα από τον καθρέφτη, εμείς ξεχωρίσαμε το πανέμορφο σαλόνι του.

Συγκεκριμένα, στο σαλόνι του, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έχει τοποθετήσει έναν γκρι καναπέ ενώ ακριβώς απέναντι υπάρχει μία τεράστια τηλεόραση. Δίπλα από τον καναπέ φαίνεται μία κρεμ πολυθρόνα με ξύλινο σκελετό αλλά και ένα δερμάτινο σκαμπό.

Αυτό που ξεχωρίσαμε όμως, είναι οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες και πινελιές που έχει βάλει στον χώρο του, όπως φυτά εσωτερικού χώρου αλλά και λαμπάκια κρεμασμένα στον τοίχο.

Ταμπακάκης

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ