Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση έμπνευσης Re-Paint Your Life του Yiannis Michael στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Πρόκειται για την τρίτη έκδοση των μεγάλων εκδηλώσεων του γνωστού θεραπευτή, ομιλητή και συγγραφέα, και είχε φιλοξενούμενη την παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια Dr. Shefali. Στις προηγούμενες δύο φορές είχε φιλοξενηθεί η Simona Atzori και η Muniba Mazari.

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Yiannis Michael αναφέρθηκε στην δύναμη του οραματισμού που αποτελεί το κλειδί για να κάνει κάποιος τα φανταστικά σενάρια πραγματικότητα, καθότι το υποσυνείδητο δεν γνωρίζει πως αυτό που οραματίζεστε είναι απλώς η φαντασία.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση ενός προσωπικού ονείρου που ήταν η έκδοση βιβλίου με τίτλο «Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου» μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Ένα ψυχοθεραπευτικό ταξίδι προς τα μονοπάτια της χαράς, χωρίς χημικές εξαρτήσεις. Μία «αναίμακτη» νίκη κατά των μεγάλων σύγχρονων παθών και ασθενειών: φόβος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και συναισθηματική υπερφαγία.

Στην συνέχεια ανέβηκε στην σκηνή η Dr. Shefali που μίλησε για την δύναμη να θεραπεύσουμε πρώτα τις δικές μας πληγές, πριν να μάθουμε να είμαστε ενσυνείδητοι γονείς.

Η παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, συγγραφέα και κλινική ψυχολόγος, που εξειδικεύεται στον συνειδητό γονικό ρόλο, αναφέρθηκε παράλληλα για πώς να συνδεθούμε με τα παιδιά μας, πώς να είμαστε καλύτεροι σύντροφοι και πώς να μεγαλώσουμε πραγματικά δυνατά, άρτια, έξυπνα, συναισθηματικά συνειδητοποιημένα παιδιά.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη σας στο Re-Paint Your Life 2022. Θα τα πούμε ξανά σύντομα…

Και όλα γίνονται σελίδες ζωής… αφού κυκλοφόρησε επίσημα στις 12 Νοεμβρίου 2022 το βιβλίο του Yiannis Michael με τίτλο «Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου», το οποίο παρουσιάστηκε στην εκδήλωση ς Re-Paint Your Life στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Ο γνωστός ολιστικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης μοιράστηκε την σκηνή μαζί με την παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια Dr. Shefali, και παράλληλα παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο.

Με εξελικτική πορεία προς το φως, το βιβλίο αυτό είναι μία προσωπική μαρτυρία, για το πως ΠΑΡΑΔΟΣΗ και σύγχρονη ΕΠΙΣΤΗΜΗ μπορούν να συναντηθούν και να συν-λειτουργήσουν δημιουργικά, βοηθώντας τον ταλαιπωρημένο και ξεστρατισμένο από το κέντρο του ανθρώπου της εποχής μας να θεραπευθεί ως τρισυπόστατη ύπαρξη, πνευματικάψυχικά και σωματικά.

Με στόχο την θεραπεία του νου, της ενέργειας της ψυχής, που εδράζεται στο κέντρο της ανθρώπινης ύπαρξης, στην πνευματική καρδιά, το βιβλίο προτείνει έναν θεραπευτικό τρόπο ζωής βασισμένο στην παραδομένη σοφία μέσα από τους αιώνες, σε συνδυασμό με την επαναστατική βιοφυσική μέθοδο του Βιοσυντονισμού, βασισμένη εξολοκλήρου στην επιστήμη της Κβαντικής Φυσικής.

Βήμα-βήμα, οι σελίδες του βιβλίου προσπαθούν να βοηθήσουν τον αναγνώστη να αναθεωρήσει τον ορθολογισμό του και να στραφεί σε έναν καθαρό προσανατολισμό της καρδιάς. Να κάνει μία στροφή προς τα μέσα και προς τα μονοπάτια που οδηγούν στην προσωπική τελείωση και την Αλήθεια. Την Αλήθεια που είναι πάντα το Αγαθό και η τέλεια Αγάπη.

Ένα ψυχοθεραπευτικό ταξίδι προς τα μονοπάτια της χαράς, χωρίς χημικές εξαρτήσεις. Μία «αναίμακτη» νίκη κατά των μεγάλων σύγχρονων παθών και ασθενειών: φόβος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και συναισθηματική υπερφαγία.

Το βιβλίο του Yianni Michael μπορείτε να το βρείτε στο Re-Paint Your Life Well-Being Center (Λεοφ. Σταυρού, 56, Block A, Διαμ, M2, Τηλ: 22527100) και από τις 21 Νοεμβρίου 2022 θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα Public Stores.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ