Πολλά ήταν αυτά που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό εάν θα πραγματοποιείτο τελικά η συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο τον Αύγουστο, μετά την πανδημία του κορωνοϊού που έπληξε την ανθρωπότητα.

Απάντηση στο ερώτημα χιλιάδων Κύπριων που είχαν αγοράσει το εισιτήριο, αποφάσισε να δώσει και επίσημα η διοργανώτρια εταιρεία, Moonlight Show Productions με μια ανάρτηση μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Facebook.

Συγκεκριμένα, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο νησί, απλώς θα μετατεθεί πιο αργά η ημερομηνία.

Όπως ανέφεραν, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η καινούργια ημέρα διεξαγωγής της συναυλίας, αλλά θα ενημερώσουν το κοινό το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε την αυτούσια ανακοίνωση:

Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη (3/6) και στις οποίες αναφέρεται πως οι προγραμματισμένες συναυλίες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η προγραμματισμένη συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο μετατίθεται και η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών. Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί θα ισχύουν ως έχουν για τη νέα ημερομηνία. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν με την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας στις αμέσως επόμενες μέρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ