Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και τα 2 συνεχόμενα τουρνουά γκολφ στο Aphrodite Hills Resort.

Πέραν του μεγάλου αθλητικού ενδιαφέροντος στην παγκόσμια κοινότητα γκολφ, η Κύπρος απόλαυσε μια παγκόσμια προβολή ως κορυφαίος προορισμός γκολφ βάσει των επαγγελματικών εγκαταστάσεων που εντυπωσίασαν αλλά και βάσει του υψηλού επιπέδου φιλοξενίας η οποία χαρίστηκε απλόχερα και αβίαστα σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι 500 φιλοξενούμενοι (παίχτες, βοηθοί, αξιωματούχοι του γκολφ και τηλεοπτικό συνεργείο) φεύγουν από την Κύπρο με τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ ανανεώνουν το ραντεβού τους  για τις επόμενες  χρονιές.

«Αυτό που ζήσαμε ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας» δηλώνει ο CEO του Aphrodite Hills Resort κ. Γιώργος Μισιρλής, “Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά για όλη την τουριστική βιομηχανία,  καταφέραμε να στρέψουμε την προσοχή στο νησί μας με τον καλύτερο τρόπο και βάλαμε γερές βάσεις για τις επόμενες χρονιές» ενώ συνέχισε «η ακούραστη ομάδα του Aphrodite Hills Resort, απέδειξε περίτρανα τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση της στο όραμα μας, να καταστούμε ο αθλητικός προορισμός της Ευρώπης, και τα καταφέραμε». «Ευχαριστούμε την European Tour για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία μια τέτοιας διοργάνωσης αλλά και την ISM για την άψογη οργάνωση και την προβολή».

Τέλος ευχαρίστησε ολόκληρη την ομάδα του Aphrodite Hills Resort, την ομάδα γκολφ του PGA National Cyprus, τη Holiday Residences, το Aphrodite Hills Hotel και την Atlantica Hotels and Resorts, «Με στενή συνεργασία κέρδισαν μαζί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Δηλώνουμε πανέτοιμοι για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις. Hole-in-One όπως λένε και στο γκολφ. To πετύχαμε με την πρώτη».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ