Ο αγαπημένος μας Λάμπρος, το πιο λαμπρό αστεράκι θέλοντας να στηρίξει το έργο του Καραϊσκάκειο Ίδρυμα / Karaiskakio Foundation και συγκεκριμένα το Κέντρο Παιδικού Καρκίνου, ζωγράφισε ένα υπέροχο πίνακα με τίτλο “Το Δειλινό”, τον οποίο το Ίδρυμα προσφέρει σε δημοπρασία με αρχική τιμή €250.

Ο Λάμπρος μας πέραν των δυσκολιών που βιώνει καθημερινά δεν παύει ούτε στιγμή, να λειτουργεί και να ονειρεύεται όπως κάθε 9 χρόνο παιδί με ιδιαίτερη αγάπη και ταλέντο στη ζωγραφική. όπου έχει διακριθεί και σε αρκετούς διαγωνισμούς.

Από τριών εβδομάδων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sheba Medical Center στο Ισραήλ, στο οποίο νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Πάσχει από μία ιδιάζουσα και σπάνια αιματολογική πάθηση με το όνομα Kaposi Lymphangiomatosis (KLA), την οποία συναντάς σε μονοψήφιο αριθμό παιδιών ανά τον κόσμο.

Ο Λάμπρος ζει με τους γονείς του μόνιμα στο Ισραήλ, για να λαμβάνει ανελλιπώς εξειδικευμένη θεραπεία, ιδιαίτερη φροντίδα, και πολυεπιστημονικη ιατρική παρακολούθηση, αφού η πορεία της νόσου του εξακολουθεί να είναι απρόβλεπτη και εύθραυστη ως προς την επιβίωση του .

Ο μικρός σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” του Alpha Κύπρου και μίλησε μαζί με τους γονείς του για το έργο του, ενώ μας έδειξε και τον επόμενο που τον έχει ήδη τελειωμένο.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

Οι προσφορές σας θα μπορούν να γίνονται ανοικτά με μήνυμα σας στο Facebook στη σελίδα του Καραϊσκάκειου.

Πληροφορίες στο 22210858 ή 95119565 ή στο [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ