Μια μεγάλη συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Αυγούστου στη Λάρνακα από το φιλανθρωπικό σωματείο ”Αγκαλιάζω με αγάπη”. Συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες όπως το συγκρότημα Vegas, Nassauce, Μάνος Τάκος & Νίκος Τρίκκης.

Στη συναυλία θα γίνει παρουσίαση του έργου του σωματείου κι απονομή βραβείων εθελοντών που διακρίθηκαν για τη δράση τους κατά την περίοδο του κορονοϊού με σκοπό την προώθηση και εδραίωση του εθελοντισμού. Στην εκδήλωση είναι καλεσμένες οι οικογένειες που βοηθούνται καθημερινά και παγκύπρια από το σωματείο για να διασκεδάσουν με τα παιδιά τους, να κεραστούν, να φάνε και να πιούν δωρεάν.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται εταιρείες κι εθελοντές που ήδη βοηθούν, βοηθούμενοι και απλός κόσμος ο οποίος έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει το μεγαλείο του εθελοντισμού και να ενταχθεί στην πιο μεγάλη αγκαλιά της αγάπης. Επίσης, μπορούν να αιτηθούν νέες οικογένειες παροχή βοήθειας ενώ θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 13 Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 19:00 στην κεντρική σκηνή των Φοινικούδων, Λάρνακα.

Με τι ασχολείται το σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη»;

Πρόκειται για φιλανθρωπικό σωματείο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης υπερ στήριξης κι ευημερίας άπορων οικογενειών. Από το 2018 που ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία, λειτουργούμε καθαρά σε εθελοντική βάση και στηρίζουμε ποικιλοτρόπως οποιοδήποτε συνάνθρωπο μας βρίσκεται σε πραγματική ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα το «Αγκαλιάζω με αγάπη», σε Παγκύπρια βάση:

1. Ετοιμάζει και προσφέρει καθημερινά εντελώς δωρεάν πρόγευμα και μαγειρευτό φαγητό σε περισσότερες από 1000 οικογένειες.

2. Προσφέρει δωρεάν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, υποδήματα, βρεφικό-παιδικό εξοπλισμό, είδη οικιακής χρήσης και εξοπλισμό σπιτιού σε συνανθρώπους μας και οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

3. Ανταποκρίνεται στις ανάγκες επιβίωσης των συνανθρώπων μας, οι οποίοι αποτείνονται κοντά μας για εξεύρεση εργασίας, επιδιόρθωση ετοιμόρροπων οικιών, υπηρεσίες καθαρισμού και ούτω καθ’ εξής.

4. Βοηθά ζευγάρια με οικονομικές δυσκολίες να παντρευτούν, παιδάκια άπορων οικογενειών να βαπτιστούν ή να κάνουν πάρτι γενεθλίων, προσφέροντας όλα τα απαιτούμενα είδη κι υπηρεσίες.

5. Προσφέρει τα εισητήρια για την μετάβαση παιδιών κι ενηλίκων στο εξωτερικό για θεραπεία και στηρίζει τις οικογένειες τους με όλα τα δυνατά μέσα. Προσφέρονται ιατρικά βοηθήματα και μηχανήματα υποστήριξης για άτομα που παρουσιάζουν σοβαρά θέματα υγείας και αναπηρίες.

6. Στηρίζει οικογένειες που αντιμετωπίζουν νομικά θέματα μέσω εγγεγραμμένων νομικών συμβούλων και παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης από εγγεγραμμένους λειτουργούς ψυχικής υγείας. Παρέχει επίσης κατ’ οίκον ιατρική περίθαλψη από ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό όπου κριθεί αναγκαίο.

7. Παρέχει προστατευτικό εξοπλισμό και είδη πρώτης ανάγκης σε κρατικά νοσηλευτήρια.

8. Διαθέτει μέσα μεταφορών για σκοπούς εξυπηρέτησης του σωματείου (όπως μετακομίσεις επίπλων σε άπορες οικογένειες).

9. Εξυπηρετεί μητέρες χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον με τη δωρεάν φύλαξη των παιδιών ώστε να μπορέσουν να εργαστούν.

10. Προβαίνει σε δωρεές μέσων διακίνησης (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα) σε οικογένειες με μικρά παιδιά που διακινούνται με τα πόδια.

11. Φιλοξενεί και στηρίζει άστεγους σε σπίτια εθελοντών. Όλα όσα προαναφέρθηκαν επιτυγχάνονται σε συνεργασία με τους εθελοντές, τις εταιρείες που στηρίζουν το εθελοντικό μας έργο και τους αντίστοιχους κρατικούς φορείς αναλόγως της ανάγκης που προκύπτει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ