Ένα μοναδικό γεγονός που συνδυάζει την τέχνη με τη φύση – το πρώτο έκθεμα σχεδίων τεχνητής φυτείας. Το επιτεύγμα αυτό αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός που ενώνει τον κόσμο της τέχνης και της βιομηχανίας σχεδιασμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Το έκθεμα παρουσιάζει την πρωτοποριακή δουλειά καλλιτεχνών που έχουν εναρμονίσει την αισθητική της τέχνης με την τεχνολογία των τεχνητών φυτών, προκειμένου να δημιουργήσουν μοναδικά σχέδια χειροποίητες κατασκευές που αναδεικνύουν την ομορφιά της φύσης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκθέματα που εκφράζουν διάφορα στυλ και προσεγγίσεις, από μοντέρνες διακοσμητικές λύσεις μέχρι πιο κλασικές και εναλλακτικές δημιουργίες. Η ποικιλία των σχεδίων και η εφαρμογή τους σε διάφορα περιβάλλοντα θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της φύσης και της τέχνης εξίσου.

Η τεχνητή φύτευση έχει εκτιμηθεί ολοένα και περισσότερο λόγω των πλεονεκτημάτων της στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Με τη βιώσιμη προσέγγιση που προσφέρει και την ικανότητά της να δημιουργεί μια αίσθηση φυσικού περιβάλλοντος, η τεχνητή φυτεία αποτελεί έναν καινοτόμο τρόπο να εντάξουμε τη φύση στις καθημερινές μας ζωές.

Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί έναν ορόσημο στην εξέλιξη του σχεδιασμού και της διακόσμησης, συνδυάζοντας την καινοτομία με την αισθητική. Είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε το πώς η τέχνη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας.

16 και 17 Δεκεμβρίου στο ART STUDIO 55 στην Λεμεσό.


Fairytale Green Walls

Ευγενίου Βουλγάρεως 6, Limassol, Cyprus

Tel.: +357 70088098 / 25  250325


https://www.instagram.com/fairytalewalls/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ