Ένα άδειο κατάστημα, στο κέντρο της Λευκωσίας, μετατράπηκε σε χώρο για τους λάτρεις τις τέχνης.

Η Stand in Line – Art Space ανακοινώνει  τα επίσημα εγκαίνια της νέας γκαλερί στην Λευκωσία με παρουσίαση ομαδικής έκθεσης έργων Ελλήνων και Κυπρίων καλλιτεχνών. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή,  19 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Η νέα αίθουσα τέχνης Stand in Line – Art Space, στηρίζεται στην αγάπη και το πάθος που έχουν για την τέχνη οι δημιουργοί της. Φιλοδοξία τους είναι η παρουσίαση και προώθηση στο φιλότεχνο κοινό της Κύπρου έργων τέχνης τόσο από καταξιωμένους όσο και ανερχόμενους Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες και η παροχή δυνατότητας να αποκτήσουν αξιόλογα έργα της αρεσκείας του.

Επίσης η Stand in Line – Art Space στηρίζει το έργο ανερχόμενων, Κυπρίων και Ελλήνων εικαστικών με σκοπό να τους προωθήσει τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εκπροσωπεί η γκαλερί, έργα των οποίων θα βρείτε στο χώρο της είναι οι: Βασίλης Πέρρος, Μαρία Γιαννακάκη, Σταύρος Αντωνόπουλος, Θεόφιλος Κατσιπάνος, Αχιλλέας Πιστώνης, Βασίλεια Αναξαγόρα, Βασίλης Σελιμάς, Πρόδρομος Χαραλαμπίδης, Κική Κολυμπάρη, Λίλα Μπελιβανάκη, Κώστας Λάβδας, Διονύσης Παππάς, Γωγώ Ιερομονάχου, Άγγελος Μεργες, Βιβή Παπαδημητρίου, Νίκος Σίσκος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Μαρία Χάκα, Χριστίνα Μήτρεντσε καθώς και άλλοι καταξιωμένοι Κύπριοι και Έλληνες δημιουργοί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ